005. Välkommen in till vår studio i Alnarp

005. Välkommen in till vår studio i Alnarp

För lite mer än två år sedan hittade vi till vår första studio i Hyllie, men ganska snart var kostymen för liten. Dags att flytta och i över 6 månader letade vi efter en ny lokal. Men när elkris, krig och allt annat tråkigt kom till byn så lade vi tankarna på is. 

En dag under hösten 2022 trillade Martin in på en sida han besökt innan. Det var en flik som var sparad i webbläsaren och det handlade om lokaler i Alnarp. Området är perfekt, men ingen hade svarat. Så under Black Friday veckan tog vi kontakt igen och på mindre än en vecka hade vi varit på visning och sedan skrivit på papperna. 

Vad är en STUDIO?

Vi har förstått att man vill veta, är det en butik eller är det en fabrik ⎯ VAD ÄR DET? Men det är därför vi kallar vårt hak för just STUDIO. Här händer allt! Vi har all vår produktion förlagd i vår studio, men vi har också showroom med möjlighet att utforska och shoppa. Samtidigt är vår studio ett rum där det finns möjlighet att ha workshops och kreativa stunder tillsammans. Det är alltså i studion som all the magic happens!

Är du sugen på att komma förbi så är vi här de flesta vardagar mellan 10:00-16:00 och det är alltid välkommet att höra av sig innan besöket så vi hinner göra fint. Men vill man vara spontan får man räkna med att man kan komma mitt i produktionen och kanske hamnar rätt i ledet för att hjälpa till.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer läses innan de publiceras.