014. Välkommen in till vår studio i utkanten av Malmö

014. Välkommen in till vår studio i utkanten av Malmö
Med ett växande företag kommer också utmaningen ⎯ vart tar vi vägen när vi växer? Hur glad blir man då inte när dörrarna öppnas runt hörnet där vi haft vårt lager. I utkanten av Malmö, i ett område som heter Hyllie, ligger vår studio. Här har vi nu både produktion, kontor, lager och boutique (läs med en nypa salt). 

Vi har förstått att man vill veta, är det en butik eller är det en fabrik - VAD ÄR DET? Men det är därför vi kallar vårt hak för just STUDIO. Här händer allt! Vi har all vår produktion förlagd i vår studio, men vi har också showroom med möjlighet att utforska och shoppa. Samtidigt är vår studio ett rum där det finns möjlighet att ha workshops och kreativa stunder tillsammans. Det är alltså i studion som all the magic happens!

Är du sugen på att komma förbi så är vi här de flesta vardagar mellan 10:00-16:00 och det är alltid välkommet att höra av sig innan besöket så vi hinner göra fint. Men vill man vara spontan får man räkna med att man kan komma mitt i produktionen och kanske hamnar rätt i ledet för att hjälpa till.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Någon kommer först läsa din kommentar innan den publiceras.