008. Same same but reimagined - upptäck allt och lite till om Remoair

008. Same same but reimagined - upptäck allt och lite till om Remoair

När man ger sig ut på en resa med världen framför fötterna så är det inte så konstigt att man ibland måste stanna upp, ta fram kompassen och se sig omkring. Vart är vi, vilka har vi med oss, vart ska vi och vilken väg ska vi ta dit? För oss är det tydligt att vi idag förknippas med våra miljövänliga ingredienser och veganska innehåll, samt att våra kunder både uppskattar och värdesätter vårt miljöarbete och de grundläggande värderingar vi har.

Samtidigt som vi fortsätter vår resa i Sverige så är vi nu påväg ut i vida världen för att fler ska ta del av vårt sortiment av doftprodukter. I den framtid vi ser framför oss kombinerat med de erfarenheter vi fått längst med vägen så kommer vi att göra en mikroskopisk förändring av vårt namn, men som har otroligt stor betydelse för oss. Nu döper vi om oss till Remoair!

REMODELED

Vi tillverkar dofter för hemmet som är till för att sätta en unik och personlig atmosfär, våra produkter förändrar hela känslan i luften. Med vårt miljövänliga vax slipper man dessutom toxiner och sot.

REMINISCING

Vårt kärnvärde att bygga vårt doftbibliotek på personliga doftminnen har alltid varit och kommer fortsätta att vara precis det sätt vi jobbar på. Att åter minnas de bästa stunderna eller de mest betydelsefulla personerna och platserna är vad vi vill förmedla i varje doft.

REFILL

Vi förknippas gärna med våra refill för de flesta av våra produkter. Refill till doftljus är något vi tror kommer synas på marknaden på fler ställen och från fler aktörer. Att återanvända ljuskoppar och glasflaskor är snällt för miljön och en stor del av vem vi är.

REFORESTATION

Vår passion för miljövänliga alternativ slutar aldrig att utvecklas och det senaste tillskottet är att vi planterar ett träd för varje såld produkt. Att återplantera skog är en investering för framtiden och vår planet.

 

Listan över ord som passa med vårt nya namn Remoair kan göras lång och vi kommer förstärka och förtydliga ännu mer under resans gång. 

Med detta sagt så är det också tack vare dig som kund som vi nu kan ge oss ut på en ännu större resa och vi är så tacksamma att du följer med oss. Så tusen tack!

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer läses innan de publiceras.