filosofi-1.webp

Förevigat

Martin, vår grundare, med sina två decenniers erfarenhet från retail ville ta redo på om det fanns dofter för hemmet som hade vår planet i åtanke. Han hade sett effekten av våra köpbeteenden inom retail och ställde sig frågande om det inte gick att tänka smartare.

Det tog inte lång tid innan han insåg vilka enorma utmaningar doftmarknaden stod inför och hur lite fokus det låg på hållbarhet. Visionen blev att starta ett företag med hjärta och själ som lade full fokus på bra kvalitet, liten skala och kärlek till naturen.

Han ville förändra marknaden och hur vi doftsätter våra liv på ett mer hållbart vis. Idag förevigar han doftminnen från sitt liv på ett sätt som går hand i hand med en hållbar livsstil.

hero-befriande-m.webp

Befriande

Hos oss på Remoair producerar vi allt för hand i ett hållbart tempo för både oss och naturen. Våra handtillverkade doftljus och doftprodukter innehåller noga utvalda ingredienser som är veganska och snälla mot planeten. Vi värnar om det lokala och använder ett skånskt vax av raps i alla våra ljus.

Du kan känna dig lugn när du använder en av våra produkter då vi vänder oss till europas största och bästa producenter på råvaror till just dofter för hemmet. Vår doftproducent i Grasse, Frankrike, levererar doftoljor som är den bästa kombinationen av eteriska oljor och parfymoljor. De är alla fria från cancerogena och mutogena ämnen, fria från ftalater, parabener och annat trams.

Våra baser är baserade på växtrikets bästa råvaror. Svenskt europeiska oljor från raps och solros. Hos oss hittar du varken palmolja, soja, paraffin eller stearin. Dessutom är alla våra doftpinnar och doftspray befriade från alkohol vilket ger produkter som varar längre.

hero-rogivande-m.webp

Rogivande

Idag lever många med stress, ångest och ett allt annat än rofyllt liv. Med doft kan du modellera om atmosfären och skapa stämningsfulla omgivningar.

Våra dofter är balanserade för att verka rogivande. De är milda och har sina unika egenskaper för specifika stunder. Att just sätta en behaglig stämning i hemmet är viktigt för att minska den där stressen och ångesten.

Så vakna upp, skapa nya vanor och doftsätt ditt hem efter så som du vill att ditt framtida jag ska må och leva.

hero-kretslopp-m.webp

Kretslopp

Sedan start har vi varit ett klimatneutralt företag i allt vi gör i vår produktion, våra resor och våra leveranser. All vår energiförbrukning är klimatkompenserad.