095. Season Edit 2023 ⎯ Höstens nyheter är här!

095. Season Edit 2023 ⎯ Höstens nyheter är här!

I veckan kom den svala brisen på besök, det är första tecknet på att vår planet är påväg bort från solen igen och vi går mot svalare tider. Just den första hastiga krispiga vinpusten är klartecknet att vi nu kan öppna upp för lite höstigare noter i sortimentet. Du hittar alla våra höstigare dofter samlade här och våra Season Edit för hösten har vi samlat här.

Vilka nyheter hittar man i sortimentet i år?

Nu är vi äntligen i hamn med vår kollektion SUEDE COLLECTION och lanserar den fullt ut den 1 september. Som prenumerant kan du redan nu förbeställa genom att logga in. Du som följer oss noga vet att vi förra hösten lanserade delar av kollektionen. Tyvärr drabbades världen av ännu ett krig vilket påverkade våra produktionsled. Vi valde därför att pausa kollektionen tills vi kunde säkerställa att vi hade allt på plats.

SUEDE COLLECTION hämtar sin inspiration från de riktigt dyra oljorna och dofterna. Det är mycket läder, dyra kryddor och lyxiga doftnoter. Kollektionen kommer i ett unikt glas som tillverkas endast för Remoair. Det har en yta vi kallar för smoke och satinmatta etiketter för en extra känsla av lyx. 

I serien ingår fyra mycket unika dofter som alla är något mer kryddiga och fylliga än vad man kanske är van vid om man testat våra dofter sedan tidigare. Oljorna är exklusiva och tillverkas från vår producent i Grasse, Frankrike. Just denna producent lyckas fånga det vi beskriver när vi ville ta fram dessa tre dofter. 

Kommer Pumpkin Spice tillbaka även i år?

I år kommer Pumpkin Spice som vanligt tillbaka och även detta år får doften ett nytt utseende. Vi lyssnar nästan alltid på era önskemål och det var helt enkelt så många som önskade en större ljuskopp så vi har gått all in på 200gr doftljus detta året. 

Fler nyheter så som KAFFE!

Ja du läser rätt, du kan sluta gnugga ögonen. I år lanserar vi en doft som vi hoppas ska bli lika uppskattad som Pumpkin Spice. Doften av rostade kaffebönor är så otroligt mycket höst. I vår bärnstensfärgade glaskopp gör sig doften ännu bättre. Vi håller tummarna att det blir riktigt tråkigt väder i flera veckor, för vi vill inget annat än att sitta inne, tända COFFE BEAN och läsa en bok medan regnet öser ner utanför. 

Som en hyllning till alla de fruktodlingar så fortsätter vi med fler nyheter. Alluring Orchard är som en inbjudande fruktodling.  

Sista chansen

Vi har även tillverkat upp det sista från förra året, det fanns små koppar kvar. Du hittar därför Pumpkin Spice även i en mindre kopp. Dessutom finns det lite kvar av Aroma Apple, både som ljus och doftpinnar. Alla dessa varianter räcker så långt lagret räcker. Doftpinnar i höstens dofter kommer tyvärr inte då vi märkte att det inte sålt så bra. Vi förstår, man är mer ljus-nörd under hösten. Däremot finns det refill till samtliga doftljus.  

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer läses innan de publiceras.