062. Ett lugnt sinne är det ultimata vapnet mot livets alla utmaningar. Upptäck våra lugna dofter.

Japansk torii står i en stilla sjö.
I en värld där det saknas "paus-knapp" eller för den delen "spola-tillbaka-knapp" så kan knappt något vara viktigare än att själv stanna upp och finna lugnet. Stanna för att låta själen komma ikapp. Remoair är starkt förknippat med mycket som syftar till att skapa lugn i hemmet. Allt från att vi ofta pratar om hur viktigt det är med atmosfären i hemmet till vår klassiker "spa-söndag", som snart kanske är en etablerad söndagssyssla i hela Sverige?


"När jag inte längre kunde kontrollera mitt humör eller min energi så insåg jag att väggen inte var långt borta. Jag kände att det får vara nog nu, jag måste stanna för att ta hand om mig själv. För vad finns det för nytta att slita sig sönder och samman när man inte ens får ett tack för allt man gör?"


Precis som Martin berättar är det nog ganska vanligt att man idag sliter ut sig lite för mycket, man töjer på gummibandet lite för mycket och glömmer bort att ta hand om sig själv. Men med några bra och nya rutiner kan man förändra mycket. Förutom kost och hälsa är sömn och avslappning lika viktigt för att ha ett grymt liv.

Soothing Spa


Som ni redan kan utläsa på namnet så är den här doften den perfekta för de stunder då du skapar ditt egna spa där hemma. Doften hämtar sin inspiration från Farmor Astrids härliga tvål som doftade lavendel. Men namnet är som sagt en hyllning till det som allt fler borde införa en gång i veckan - SPA-SÖNDAG.

Den eteriska oljan från lavendel är sen länge känd för många goda egenskaper. Det mest mystiska som vi lyckats gräva fram är sägnen om att "strö lavendel i ditt hem för evig kärlek". Vittnar detta om de faktiskt lugnande egenskaperna som lavendel har? Med den naturliga oljan från lavendel infinner sig ett lugn i atmosfären och du kan med gott samvete ägna dig åt ingenting.

"En spa-söndag börjar på morgonen och pågår hela dagen. Men den kan innehålla så mycket olika saker. Ibland lägger jag bara en ansiktsmask och kopplar av en stund. Ibland kanske det är något mer omfattande som behöver in på service. Men oavsett vad så finns det alltid ett doftljus med i bilden. Gärna mina vegan doftljus med doft av lavendel."


Upptäck Soothing Spa →

Sandalwood & Pink Peppercorn


Att 2020 skulle bli det år det till slut blev hade ingen kunnat ana. Passande nog tog vi fram en ny doft med koppling till avslappning. Redan under de första månaderna sålde doften slut flera gånger och är idag en av de bästsäljande dofterna. Vi hör ofta i studion "åh den här luktar spa" och kan inte känna oss nog nöjda över detta.

Sandelträ och rosé peppar är doften som med krämigt träiga noter lägger en avslappnande atmosfär i både rum och själ. Använder du dig av våra miljövänliga doftpinnar är badrum och sovrum de perfekta rummen för detta ändamål. Ljuset älskar vi att tända var som när helst vi önskar att förhöja den där avslappnande känslan. Eftersom våra vegan doftljus brinner långsamt och med låg temperatur får du en lugn doft som inte tar över atmosfären i hemmet.

"Jag kan till och med tända doftljus på balkongen, mysa med en kopp kaffe och en härlig filt. Ibland kommer det en vindpust med avslappnande doft från mina ljus och då uppskattar jag livet lite extra."


Upptäck Sandalwood →

Crisp Cotton


Klassiska doften av nytvättat kan väl inte vara annat än avslappnande. Känslan av att all tvätt är färdig ger kanske ett falskt infinnande av ro. Men ack så härligt. Doften är perfekt att ha i ett hem med mycket som händer på en och samma gång. Ett hem där man vill ha en atmosfär som då och då gör sig påmind. Crisp Cotton ger ju trots allt en känsla av rent och fräscht vilket får nästan vem som helst att släppa ner axlarna och njuta än mer av tillvaron. 

Upptäck Crisp Cotton →

Ambience 


Vår italienska godbit. Hur kan denna citruspackade doft vara avslappnande? Allt vilar på en bas av mysk som ger en rund och harmonisk doft. Eftersom bergamot och mandarin är toppnoter så får den här doften en bred bas av mysk med lätta stänk av citrus. Doften är mer av den karaktär att den är rund och frisk än att den skulle vara syrlig och skarp. För dig som är nyfiken på våra dofter är detta den perfekta ingångsporten. Väljer du ett doftljus av vårt signaturvax av rapsvax så passar det verkligen i alla rum.

Upptäck Ambience →

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer läses innan de publiceras.