102. 7 dofter för att piggas upp

102. 7 dofter för att piggas upp
Att dofter har många olika syften vet vi. Att vi genom doft kan piggas upp, minska orostankar, få ökad energi och förbättrad sömn visar återigen hur stark doftens kraft faktiskt är.
Vi har valt ut 7 av våra dofter som är lite extra energigivande. Dessa dofter återkommer vi ofta till, när vi själva behöver samla ny kraft och energi. 


Ambience är en storfavorit hos oss. Doften av bergamott och söta mandariner piggar upp och passar utmärkt att tända när du behöver samla extra energi. Bergamotten som är känd just för sin uppiggande effekt och har länge hyllats för dess förmåga att minska stress.Solstice med noter av apelsin, ylang-ylang och apelsinblom är speciellt framtagen av oss med syfte att starta dagen fylld med energi och kraft. Noterna av citrusfrukter är kända för dess uppfriskande effekt på kropp och själ. 

Petrichor har en fräsch ton av citrus från det asiatiska gräset vetiver och av blommor från en klöveräng. Vetiver har förmågan att minska stress vilket ofta är boven i att känna sig kraftlös. Denna populära doft lägger sig som ett täcke med ny energi i rummet. 


Agrûmes är en doft som togs fram med inspiration från citrusodlingarna i Italien och Frankrike. Lime, basilika och mandarin är den ultimata doftkombinationen för att samla in ny kraft och styrka. Som tidigare nämnt är citrusdoft känd för sin uppiggande effekt. Agrûmes ger dig ny kraft, tillsammans med citrusfrukternas friska doft. 


Tarragon & Ponderrosa Pine friska päron, tonkabönor och det syrliga gräset vetiver är en "go to" för oss när vi känner att vi behöver ladda upp med ny energi. Kombinationen är inspirerad efter en solsemester i medelhavet, då energin var på topp. Vetiver återkommer även i denna favoritdoft, då den friska doften fyller ett helt rum med ny kraft.

 
Sparkling Rosè & Pomelo rosa bubblor tillsammans med rosa grapefrukt och sötman från citrusfrukten pomelo gör den till en solklar doft att plocka fram när energin inte är på topp. Citrus, citrus, citrus. Vi tröttnar inte på citrusens förmåga att pigga upp oss. Fresh Cut Lemongrass passar dig som vill samla ny kraft och energi utomhus. På verandan, i trädgården eller varför inte i skogen? Doften av nyklippt citrongräs  och eucalyptus kommer med dess lugnande och upplivande egenskaper ge dig nytt driv och energi.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla kommentarer läses innan de publiceras.