NYHET - Hermosa gör come-back

2023-12-01

Vi har ju redan hintat om att Hermosa gör come-back. Nu är vi komna så långt i processen att vi kan dela med oss av att Hermosa kommer finnas att beställa från och med den 10 januari. I vanlig ordning finns doften i doftljus, doftpinnar, doftspray och refill till både ljuse och pinnar. Denna doft kommer inte som flytande tvål. 

Är du osäker på Hermosa kan du beställa TESTER i portalen nästa gång du lägger en order. Statistik från 2020-2023 när den var aktiv säger att den har sin bästa period januari-augusti.

Hur doftar Hermosa?

När vi först släppte Hermosa fick vi från kunder att detta var den friskaste doft de luktat på. Doften startar friskt och ganska hett. Man blir direkt tagen av doftens rikedom på toppnoter. Bland annat citrus, citronskal, mimosa och hintar av viol. I hjärtat av doften finner man gröna och friska noter från eucalyptus, mimosa, citronmeliss och grön kryddig kardemumma. Allt vilar på en bas av mysk och cederträ men dessa är avlägset träiga och doften förblir frisk och mjuk genom hela doftperioden.