Prisförändringar 2024

2024-01-03

Världen känns tung med krig, klimatkris och ekonomisk instabilitet i vår vardag. Under 2023 steg priserna på råvaror så som vax med nästan 40%. Vissa av våra doftoljor har stigit i pris med 55% och frakten är nästan ett skämt idag. 

Men när det är uppförsbacke tycker inte vi att det är läge att bromsa. Därför har vi ändrat om, räknat om, förändrat och försökt skapa utrymme för bättre värde när man väljer Remoair. 

Vi kommer med start 10/1 sänka priserna på alla våra doftspray. Från tidigare 80kr ex moms till 75kr ex moms. Och priset kommer även gälla ny flaska som dessutom är 300ml istället för 250ml. 

Vi har nu även sänkt gränserna för exklusivitet med över 15% på de stora paketen. Vi behåller också möjligheten att tillgodoräkna sig ordrar och starta perioden 3 månader bak i tiden. Du kan läsa mer här.

Sist men inte minst har vi tagit åt oss från er feedback kring frakt. Vi har tidigare kört 279kr ex moms för all frakt oavsett storlek på order. Vi ändrar nu det till att man istället betalar per låda och det i sin tur baseras på vikten. Den nya modellen är dock inte exakt men så gott som. En låda (upp till 15 kilo) kostar nu istället 80kr ex moms. 

Vi hoppas att alla dessa förändringar blir uppskattade.