Bli Återförsäljare

Välkommen som återförsäljare hos oss på Remoair. Fyll i dina uppgifter för att skapa ett konto hos oss. Längre ner på sidan hittar du mer information som kan vara nyttig för dig som inte bestämt sig ännu.

Kontaktformulär
 • Inredning & Living

  Vi finns hos rena och skära inredningsbutiker till butiker med ett lite mer living koncept. Som hos Slow Living Home där livsstil och sortiment går hand i hand.

  Bild: Från Slättarpsgård hos Ellen och hennes butik Slow Living Home

 • Florister

  Många av våra produkter är utmärkta komplement och något som ofta handlas för att unna sig själv. Det är kanske inte konstigt att många av våra återförsäljare är florister.

  Bild: Från Skånegatan i Stockholm och vår återförsäljare Christian med YourFlowerBouqetStockholm

 • Salong & BnB

  Har du en salong eller skönhetsstudio finns möjligheten att ta in ett mindre sortiment som passar dig. Driver du hotell, BnB, konferens eller liknande så har vi lösningar som passar dig.

  Bild: Från Maria som driver underbara Södergårda Östra i Hammenhög

 • Onlinebutiker

  Driver du e-handel primärt eller sekundärt spelar ingen roll. Vi erbjuder möjlighet att sälja våra produkter online. Med ständigt uppdaterat material för webbshoppen passar vi utmärkt i ert sortiment även online.

  Bild: Från vår kära återförsäljare och onlinebutik Compostme

 • Låg MOQ

  Vi erbjuder ett lågt minsta ordervärde och för våra stammisar har vi till och med plockat bort den lägsta gränsen.

 • Litet lager

  Vi tillverkar produkter utifrån att de ska säljas, i de allra flesta fall finns allt på vårt lager redo att få ta plats hos dig!

 • Miljövänligt

  Vi skickar såklart alltid klimatneutralt, planterar träd och använder återvunnet material när vi packar.

1 av 3

⚡️ 3000kr rabatt på din första order via Ankorstore!

Vi erbjuder nu alla våra befintliga och nya återförsäljare ännu snabbare service via Ankorstore. Är du ny användare får du dessutom 3000kr i rabatt på din första beställning från oss via Ankorstore. Minsta ordervärdet för rabatten är 3010kr. Alla ordrar över 3000kr är dessutom fraktfria.

Följ länken och skapa ditt konto.

Skapa konto →